Українська правда

Головний тренер Німеччини: Найбільше я задоволений грою своїх захисників

Сергей Шемшученко — 17 червня 2016, 10:32

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов залишився задоволений грою захисників своєї команди у матчі зі збірною Польщі.

У коментарі прес-службі УЄФА тренер зазначив, що центральні захисники збірної Німеччини зіграли вище всяких похвал.

"Найбільше я задоволений грою своїх захисників. Ми не дозволили полякам зіграти в повну силу, небезпечно контратакувати. За винятком моменту у Міліка на початку другого тайму, Нойєр майже не вступав в гру. Гуммельс був на висоті. Обидва центральні захисники зіграли вище всяких похвал", - заявив тренер.

"Наша гра в атаці не була досить швидкою. Футболісти барилися, і тут же за лінією м'яча опинявся десяток суперників. Що стосується закидань у карний штрафну, то цього збірна Польщі і домагалася, так як в цьому компоненті вона сильна", - зазначив Льов.

На думку тренера, вихід Гьотце в стартовому складі мав сенс.

"Вихід Гьотце в стартовому складі мав сенс, просто ми не змогли нав'язати свою гру. Атакувати потрібно було швидше. Групові етапи вимотують, як ви самі можете переконатися. Уже в плей-офф все зрозуміло - ти повинен перемагати. Матчі у Франції дуже рівні, з безліччю голів в кінцівках", - сказав фахівець.

"Для команд, що потрапили на Євро вперше, це турнір усього життя. Такі збірні б'ються до кінця, обороняються вдесятьох і чекають свого шансу", - підкреслив Льов.

Як відомо, збірна Польщі зіграла з Німеччиною 0:0, і позбавила тим самим збірну України навіть теоретичних шансів на плей-офф.

Йоахім Льов та Адам Навалка. Світлина AFP