Українська правда

Наставник збірної Вельсу Коулмен: Ми зіграли неймовірно та здивували Бельгію

Сергей Шемшученко — 2 липня 2016, 09:26

Вийшовши у плей-офф, збірна Вельсу знала, що у неї будуть шанси домогтися чогось більшого.

Про це заявив головний тренер валлійців Кріс Коулмен, якого цитує офіційний сайт УЄФА, після перемоги над Бельгією у чвертьфіналі Євро-2016.

"Розуміли, що буде важко, але я говорив ще до нашого першого торкання м'яча, що ми тут не для того, щоб насолоджуватися святом. Ми приїхали битися, і у нас є що запропонувати суперникам", - сказав він.

"Я відчував, що наша команда здатна навіть на більше. Хлопці билися, а це єдине, про що ми їх завжди просимо. Ми намагалися грати на своїх сильних якостях, і неважливо, як це все оберталося", - додав наставник.

За словами Коулмена, якісь чотири роки тому він був максимально далекий від цієї точки.

"Не можна боятися помилок, у мене помилок було більше, ніж успіхів. Насолоджуюся цим моментом. Вийшовши у плей-офф, ми знали, що у нас будуть шанси домогтися чогось більшого. Ми знали, що потрібно показати свій найкращий футбол, і наші гравці, безумовно, зробили це. Ми зіграли неймовірно та здивували Бельгію", - зауважив він.

Тренер додав, що він, як і раніше, не думає про перемогу на чемпіонаті.

"Першим завданням було вийти з групи, потім - перемогти Північну Ірландію, далі - обіграти Бельгію. Тепер Португалія. Обіцяю вам, що мої гравці і штаб не думатимуть про перемогу на чемпіонаті. Вони будуть думати про Португалію", - підсумував він.

Кріс Коулмен