Українська правда

За підтримки ФФУ у військовому госпіталі відкрито кімнату спортивної реабілітації бійців АТО

Сергей Шемшученко — 14 жовтня 2016, 13:29

На честь Дня захисника України за кошти, залучені Федерацією футболу України, було відкрито кімнату спортивної реабілітації для поранених військовослужбовців, які проходять лікування у травматологічному відділенні Клініки ушкоджень Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України у Києві.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

"Коли ми зайшли сюди минулого разу, ми побачили кімнату у занедбаному стані. На прохання керівництва госпіталю вирішили її відновити та пообіцяли це зробити. І ось обіцяне виконане, ми зробили усе, про що нас просили медики. Тепер наші бійці мають можливість повноцінно відновлюватися після того, як пройдуть лікування у стінах шпиталю", - сказав президент ФФУ Андрій Павелко.

"Низький уклін лікарям, медичному персоналу, які кожного дня спілкуються з бійцями та віддають їм частинку свого тепла", – додав він.

Під час візиту до госпіталю президент ФФУ та перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко відвідали палати бійців АТО, привітали їх та передали їм подарунки від Федерації футболу України: футболки із шарфами національної збірної та продуктові пайки.

Андрій Павелко побажав військовослужбовцям найшвидшого одужання та запросив їх відвідати матчі збірної України.

Світлина ФФУ