Головне

Факти про лотерею СПОРТПРОГНОЗ ®

30.11.2016 12:25 3646 0

У сучасному світі великі гроші та професійний спорт існують як дві невід'ємні частини одного цілого. З одного боку, розвиток великого спорту неможливий без серйозних капіталовкладень, а з іншого - сам спорт і виступає джерелом масштабних доходів, частину з котрих може отримати кожен бажаючий.

Звичайно, у сьогоднішньому випадку маються на увазі ставки на спорт та лотереї-тото. Так в чому ж між ними різниця? Пояснимо: якщо перші приймаються в букмекерських конторах, то прикладом другого є державна лотерея Спортпрогноз, зареєструватися для гри в котрій можна у будь-якому пункті продажу квитків МСЛ з електронним терміналом. Друга відмінність полягає у співвідношенні максимально можливої сумі виграшу. У букмекерських конторах справді можна виграти суттєвий приз, але тільки якщо ви поставити багато, або ж вам дуже пощастить, і переможе команда, у якої були примарні шанси на успіх, але величезний коефіцієнт виплат. У Спортпрогноз ж є гарантований призовий фонд і, як в будь-якій іншій лотереї, Джекпот.

Кілька фактів про Спортпрогноз, які роблять його спортивною лотереєю №1 в Україні:

Мінімальна сума джекпоту становить 100 000 грн. При цьому правила гри свідчать, що якщо в поточному розіграші ніхто з учасників не зумів відгадати правильний результат всіх 12 матчів, запропонованих оператором, то частина максимального призу переноситься на наступний тираж. Таким чином, за час проведення гри Спортпрогноз джекпоти лотереї доходили до 300 та навіть 400 тисяч гривень! І це найбільші цифри, які дає нам статистика тоталізаторів при ціні квитка в 3 гривні.

Так в 131-му тиражі, котрий відбувся 10 листопада 2013 року, 46-річному колишньому військовому (зараз на пенсії) з міста Сімферополь пощастило зірвати Джекпот розміром 210 000 грн. На реєстрацію своєї виграшної комбінації чоловік витратив всього-на-всього 15 грн, а саму ставку зробив майже випадково, прогулюючись по Центральному ринку столиці Криму. Дійсно ніколи не знаєш, де і коли тобі посміхнеться вдача!

Наступний 132-ий тираж відзначився непередбачуваністю спортивних результатів. Програш Англії в матчі проти Чилі змогли передбачити лише 6,6% гравців даного розіграшу. Чим закінчиться гра Польща - Словаччина правильно припустило всього 8,9%. Порожньою виявилася друга категорія виплат за 11 вгаданих результатів - нікому з гравців не вдалося впоратися із завданням. А ось джекпот все-таки поїхав до свого законного володаря. 200 000 гривень дісталися футбольному фанату з Донецька. І знову щасливий квиток обійшовся своєму переможцю лише в 15 грн!

Рекордний джекпот лотереї, а саме 380 000 гривень, був зірваний буквально минулого місяця! Тираж № 695 відбувся 18 жовтня 2016 року, а його результати виглядали наступним чином:

 

У цьому місяці в чотирьох з десяти проведених розіграшів визначилися переможці головного призу. Джекпот другого тиражу №604 від 03.11 склав 180 000 грн, №605 від 05.11 - 100 000 грн, №607 від 10.11 - 110 000 грн і тираж №611 від 20.11 ощасливив переможця виграшем у розмірі 130 тисяч гривень.

Незважаючи на те, що суми виграшів учасників лотерей немалі, також наша держава не забуває і про себе, так як дохід країни від лотерей тут зростає з кожним днем. Яким чином? Дізнатись про цей та безліч інших цікавих фактів про лотереї ви можете на інформаційному порталі UALOTO.

Коментарі ()