Головне

Зведений брат дружини Тимощука загинув в зоні АТО

20.02.2017 17:56 21087 0

Зведений брат дружини Анатолія Тимощука Максим Гринчишин загинув в зоні АТО.

Гринчишин був командиром зенітно-ракетного взводу 72-ї бригади.

Зазначимо, що дружина Тимощука Надія Навроцька знаходиться в процесі розлучення з екс-хавбеком збірної України.

"Максим був на передовій невизнаної війни... Він був моїм зведеним братом... Моя мати давала йому захистну молитву, та молилася за нього.... Ще декілька днів тому вітав мене з днем народження. Я бажала йому у відповідь... Останній його веселий смайлик виявився прощальним... ",  - написала дружина Тимощука.

"У Максима залишилась мати, біль якої страшно уявити, сестра, родина, близькі друзі... Слова співчуття не зможуть, на жаль, зменшити біль втрати... Хочеться кричати. Хай біль кожного трансформується в силу... Силу зупинити смерть цілого покоління наших чоловіків, сліз матерів, батьків, жінок, дітей... Хай ця сила подолає вкінць ворога, і в першу чергу внутрішнього....", - додала Навроцька.

На думку дружини Тимощука, саме її чоловік, можливо, годує вбивцю її брата шавермою та хачапурі.

"А людина, з якою я розділила половину свого життя, кормить, можливо, вбивцю мого брата шавермою та хачапурі... А в зрадливих новинах все про те, що втрат на передовій немає... ", - підкреслила Навроцька.

Нагадаємо, зараз гравець грає в Росії, також стало відомо що Тимощук може увійти у тренерський штаб Зеніта, про що вже повідомив екс-тренер Шахтаря Мірча Луческу.

Додамо, що гравець не заявляв про завершення кар'єри, але це стало ясно ще наприкінці 2016 року.

Коментарі ()