Головне

Син Пеле сів у в'язницю на 13 років у справі про наркотики та відмивання грошей

25.02.2017 15:28 987 0

Колишній бразильський воротар Едіньо, син футболіста Пеле, явився до поліцейського відділку, щоб почати відбувати тюремний термін у справі про відмивання грошей і незаконний оборот наркотиків.

Як повідомляє Бі-бі-сі, у 2014 році суд засудив Едіньо до 33 років позбавлення волі, проте пізніше скоротив цей термін до 12 років і 10 місяців.

Сам голкіпер свою провину заперечує, інформує РБК.

"Я розчарований, тому що зі мною розправилася правова система. Я ніколи не мав жодного стосунку до відмивання грошей", - заявив Едіньо.

Телеканал зазначає, що воротар визнає, що колись у нього були проблеми з наркотиками. Однак, за його словами, протягом багатьох років він не мав до них відношення.

Едіньо виступав у чемпіонаті Бразилії з футболу за клуб Сантос. Він завершив кар'єру у 1999 році у віці 29 років, коли був засуджений до шести місяців в'язниці.

У 2005 році був заарештований під час поліцейської операції по знешкодженню банди наркоторговців. У 2006 році півроку сидів у в'язниці за причетність до торгівлі наркотиками, поки адвокатам не вдалося довести його невинність.

Пеле зі своїм сином. Світлина AFP
Коментарі ()