Головне

НСК Олімпійський саботує проведення незалежного аудиту

25.04.2017 20:28 701 0

НСК Олімпійський продовжує невиконання покладених зобов’язань щодо проведення незалежного аудиту із залученням аудиторських компаній світового рівня.

Олімпійський увійшов до списку 11 великих державних підприємств, які повністю саботують вимогу щодо проведення незалежного аудиту, інформує офіційний сайт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

"Саботаж незалежного аудиту – це саботаж реформи управління державними підприємствами. Ми повинні розуміти реальний стан справ на підприємствах, щоб робити висновки про ефективність його менеджменту та інвестиційну привабливість", - сказав перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Будь-який керівник, який відповідає за свою роботу, не боїться аудиту, тим більше від компаній зі світовим ім’ям. Коли інформація приховується – це одразу свідчить, що десь є проблеми", – пояснює Нефьодов.

Раніше повідомлялося, що ведучий програми Великий футбол Олександр Денисов розкритикував систему безпеки на НСК Олімпійський.

Коментарі ()