Головне

Власника Металіста Курченка повідомили про підозру у створенні злочинної організації

30.05.2017 17:15 904 0

Власнику ФК Металіст Сергію Курченку складено та направлено повідомлення про підозру у створенні злочинної організації та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом

Про це повідомляє офіційний сайт Генеральної прокуратури України з посиланням на прес-службу прокуратури Одеської області.

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом створення злочинної організації та ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах при реалізації 800 тисяч тонн нафтопродуктів у так званій "злочинній схемі Курченка".

У вівторок, 30 травня, прокуратурою Одещини погоджено та направлено повідомлення про підозру колишньому голові спостережної ради групи компаній Сергію Курченку у вчиненні ряду злочинів, серед яких створення злочинної організації, ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, зловживання службовим становищем, легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом тощо.

Окрім того, складено повідомлення про підозру ще одному фігуранту злочинної організації, причетному до оборудок з паливом.

За даними слідства, вказані особи перебувають за межами України, у зв’язку з чим їх оголошено у розшук.

Нагадаємо, раніше суд арештував власність Курченка в Україні.

Уболівальники Металіста також просили президента України Петра Порошенка врятувати клуб від Курченка.

Сам Курченко запевняв, що "горе-бізнесмен Ярославський" благав його купити Металіст.

 
Коментарі ()