Головне

Кубок світу. Українці завоювали три медалі на етапі в Дуйсбургу

25.05.2015 10:16 226 0

В Дуйсбургу завершився ІІ етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное.

Успішно стартували українські веслувальники в перший день фіналів. Срібні нагороди здобула каное-четвірка в складі Денис Камерілов, Віталій Вергелес, Едуард Шеметило та Володимир Бородулько на дистанції 1000м, пише ФКУ.
 
Павло Алтухов в каное-одиночці на 1000м був п’ятим. На цій же дистанції, але у фіналі В Денис Камерілов заїхав восьмим. Також у фіналі, але вже на дистанції 200м стартував наш олімпійський чемпіон Юрій Чебан, де здобув перемогу (до речі, показавши четвертий час дня загалом).

В неділю, 24 травня, фінали також були цікавими. Так, на дистанції С-2 200м на сусідніх доріжках стартували два українських екіпажі: в запеклій боротьбі Камерілов-Вергелес фінішували третіми, а Вандюк-Рибачок – сьомими.

Ще одну срібну нагороду здобула каное-четвірка на 200м, в якій Юрій Чебан склав компанію Віталію Вергелесу, Денису Камерілову та Едуарду Шеметило. У фіналі С-1 500м Павло Алтухов фінішував п’ятим.

Завершили німецький етап Кубка світу старти на 5000м. В каное-одиночках Денис Камерілов не фінішував, а Володимир Бородулько завершив дистанцію одинадцятим.

Таким чином, підсумовуючи виступ української збірної: маємо дві срібні медалі та одну бронзу.

Коментарі ()