Головне

Яхта Колобова перемогла на регаті за Кубок Гетьмана

26.05.2010 10:26 583 0
Екіпаж яхти MG на чолі з капітаном Василем Колобовим переміг на змаганнях ХІ щорічної регати Кубок Вадима Гетьмана 2010.

Як повідомили "Чемпіону" в оргкомітеті, з 19 по 24 травня на київському водосховищі відбулися змагання крейсерсько-перегонових та перегонових яхт за головний трофей - Кубок Вадима Гетьмана на дистанції в 100, 50 та 10 миль, а також перегони на катамаранах ТОРСАТ та дитячі перегони на катамаранах Chico.

У рамках регати відбулася регата для журналістів, яку організувала Вітрильницька Академія спільно зі школою Родіона Луки.

Друге місце посів екіпаж якхти Alfa (капітан - Станіслав Ткаченко), а третє - Геннадій Іщенко та екіпаж яхти Одін. 

У змаганнях на катамаранах Topcat перше місце посіли - Олексій Волошенюк та Роман Гринів, друге місце - Андрій Головко та Олег Тахтамишев, третє місце - Сергій Асмолов та Володимир Пантюхін.

Серед дитячих перегонів на катамаранах Chico місця розподілились таким чином: перше місце - Володимир Бохонський та Герман Татарчук, друге місце - Антон Самойленко та Артем Гарц, третє місце - Олексій Зінченко та Олександр Флорінський.

Всього у Кубку Вадима Гетьмана 2010 взяли участь 11 екіпажів, загальна кількість учасників змагань цього року становила 65 чоловік.

Організаторами найпрестижніших національних вітрильних змагань виступила Вітрильницька Академія спільно з Вітрильною Федерацією України та Асоціацією класу Topcat за підтримки Офшорного Перегонового Конгресу (ORC).

Коментарі ()