Головне

Валентина Шевченко не змогла виграти чемпіонат України-2015

25.03.2015 20:30 212 0

На базі НСБ Тисовець Львівської області 12-13 березня 2015 року відбувся чемпіонат України з лижних гонок зі спринту.

У перший змагальний день чоловіки та жінки змагалися на дистанціях класичним стилем, інформує офіційний сайт Федерації лижного спорту України.

До фінального забігу у чоловіків не зміг пробитися учасник чемпіонату світу Руслан Перехода. Фінальні забіги теж принесли кілька несподіванок.

Так, у  жіночій групі у напруженій боротьбі Катерина Сердюк і Марина Анцибор змогли подолати опір найтитулованішої спортсменки України - Валентини Шевченко. Відповідно посівши перше, друге та третє місця.

У чоловіків після проходження важкого підйому на половині дистанції лідерами проходили фаворити гонки - Іван Білосюк та Олексій Красовський, але у певний момент їхня перевага звелася нанівець одним падінням.

У лідери гонки вийшли переслідувачі - Андрій Петрук і Костянтин Яременко. Красовський, швидко оговтавшись після падіння, кинувся наздоганяти лідерів, але знову впав.

На фініші ніхто не зміг завадити Яременку стати чемпіоном України у спринтерській гонці класичним стилем. Друге місце зайняв Андрій Петрук, а третє - Іван Марчишак.

Коментарі ()