Головне

Визначено попередній склад гімнастів на Олімпійський фестиваль

02.04.2015 12:18 108 0

За 115 днів у грузинському Тбілісі запалає вогонь XIII літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю.

Наразі у наших спортсменів триває національний кваліфікаційний відбір на попадання до команди, яка захищатиме синьо-жовтий прапор на цьому престижному олімпійському форумі континенту, пише НОК.

Представники спортивної гімнастики нещодавно повернулись з міжнародних змагань серед юніорів (юнаків), що проходили у Берліні (Німеччина), де зуміли вибороти три медалі.

На другу сходинку п’єдесталу у вправі на брусах піднявся Едуард Єрмаков, "срібло" в опорному стрибку здобув Максим Іванов (обидва старша вікова група), нагорода такого ж ґатунку в опорному стрибку і у Максима Василенка (молодша вікова група).

Без медалі на міжнародних змаганнях серед юніорів (дівчата) у німецькому Кельні не залишились і наші гімнастки. "Золото" у багатоборстві здобула Валерія Ярмоленко.

Ці старти стали важливим етапом у відборі кандидатів до Юнацької олімпійської збірної України зі спортивної гімнастики на XIII літній ЄЮОФ.

Остаточний же склад гімнастів (3 – хлопці та 2 – дівчини) буде сформований після чемпіонату України серед юнаків, який на початку травня прийматиме Івано-Франківськ, та заключних зборів на початку липня.

До попереднього складу потрапили такі спортсмени:

1. Єрмаков Едуард
2. Коцюбан Владислав
3. Іванов Максим
4. Лєбєдєв Микита
5. Василенко Максим
6. Робу Олексій
7. Горохова Яна
8. Варінська Діана
9. Задворна Аліса
10. Ярмоленко Валерія

Коментарі ()