Головне

Говоров: Дуже розчарований. Очікував на золото

14.08.2016 15:48 1566 0

Український плавець Андрій Говоров засмучений своїм п`ятим місцем у плаванні на 50 метрів вільним стилем.

"Насправді - це дуже важкі відчуття, коли програєш. Я зробив все, що міг. Я помилився у фіналі, перенервував, швидше за все. Це мій перший олімпійський фінал.

Ті хлопці, які мене обійшли, - усі олімпійські чемпіони. Я не знаю, що робити у фіналі. Уперше це було. Відчуття страхітливі, коли програєш.

Проте, я вважаю свій виступ - абсолютно успішним, тому що за 7 місяців роботи з новим тренером, я показав космічні результати, я вже в лідерах. Міг спокійно боротися за це золото. Той досвід, який я отримав, - він безцінний.

Ми зробили правильні висновки, адже це олімпійські ігри тут ніхто не застрахований від помилок. Ніхто не може гарантувати собі медаль, той же фаворит Манаду не виграв ігри.

Я дуже був засмучений, чотири роки підготовки пішли, ну вони дали якийсь ефект, але не той, який очікувалося. Очікувалося золото", - цитує Говорова xsport.ua.

Окрім того Андрій заявив, що не збирається завершувати кар`єру.

"Зараз ми будемо 100% готуватися на наступні Олімпійські ігри. Питання тільки в тому, чи зможу я потягнути це усе фінансово. Чи буде у мене допомога з боку або не буде. У цьому зараз тільки і полягає заковика", - додав плавець.

Коментарі ()