Головне

Говоров: Бронза, дуже прикро, адже я завжди борюся тільки за золото

25.07.2017 11:19 1795 0
Говоров: Бронза, дуже прикро, адже я завжди борюся тільки за золото

Андрію Говорову прикро, що на чемпіонаті світу-2017 з плавання у Будапешті у фінальному запливі на 50 метрів баттерфляєм він став лише третім.

Про це сам бронзовий призер чемпіонату світу написав у своєму Facebook.

"Ех, бронза, дуже прикро, адже я завжди борюся тільки за золото. Але однак - це моє найкраще досягнення за всю кар'єру!" - зауважив він.

"Дякую всім, хто мене підтримував, особливо моїй сім'ї та тренерові, який завжди зі мною. Разом до кінця!" - додав Андрій.

Нагадаємо, що це перша медаль збірної України в плаванні на чемпіонатах світу за останні 10 років і, відповідно, дебютна нагорода для Говорова.

Эх Бронза, очень обидно, ведь я всегда борюсь за только за Золото. Все равно это моё лучшее достижение за всю карьеру! Спасибо всем кто меня поддерживал, особенно моей семье и тренеру которые всегда со мной! Вместе до конца! Bronze... I am always looking for the Gold, that result makes me sad and happy together. Anyway is my best stage in the career. Thank you so much for you support I am really appreciate this. Big THANKS to my FAMILY and My COACH! Together till the end! #swimming #medal #govorov #Ukraine #Brazil #achivment #dnipro #киев #tilltheend

Допис, поширений Andrii Govorov (@govorovandr) Лип 24, 2017 о 11:34 PDT

Коментарі ()