Українська правда

Любцова за крок від фіналу та інші результати турнірів ITF та ATP

Сергей Шемшученко — 11 липня 2008, 11:56

У чвертьфіналі одиночного розряду ґрунтового "25-тисячника" ITF в Італії українка Оксана Любцова (перша"сіяна") у трьох сетах переграла італійку Флоріс (п'ятірка "посіву") - 6:3, 3:6, 6:1. Для виходу у фінал турніру Оксані сьогодні потрібно впоратися з опором четвертого номеру турніру австрійки Майр.

Українець Владислав Бондаренко пробився у вісімку найсильніших в одиночному розряді ґрунтового турніру ITF в Румунії з призовим фондом - $10 000. У 1/8 фіналу "одиночки" восьма "ракетка" турніру Бондаренко переміг німця Хенле у трьох сетах - 4:6, 6:3, 6:3. Наступним суперником Владислава буде третій "сіяний" румун Мледнеа. Ще один українець в одиночному розряді Вадим Олексієнко у другому раунді поступився іспанцю Руменову - 2:6, 4:6.

У парному розряді українсько-угорський дует Бондаренко/Варга (четвірка "посіву") вийшов до півфіналу, де зіграє проти перших "сіяних" румунського дуету Іоніта/Мірон, який в чвертьфіналі перемогли дует українських братів Олексієнків.

У чвертьфіналі Челленджера АТР в Ізраїлі другий "сіяний" українсько-російський дует Бубка/Єлгін (№ 2 "посіви") у напруженому матчі обіграв німецьку пару Гойовчик/Сачко - 4:6, 7:6 (4), 13:11. Путівку у фінал Сергій і Михайло розіграють у поєдинку проти ізраїльської пари Вальтзер/Вайнтруб.

Півень зупинилася в 1/8 фіналу турніру ITF у Великій Британії. У чвертьфінал одиночного розряду трав'яного "25-тисячника" українку Ганну Півень не пустила чеверта "ракетка" турніру британка Борвелл - 4:6, 4:6.

За матеріалами tennisport.com.ua