Українська правда

У Львові завершився другий тур всеукраїнського тенісу

Сергей Шемшученко — 11 вересня 2008, 16:12

10 вересня у Львові на кортах "Динамо" закінчився другий турнір категорії "А" у рамках українського тенісного туру, для тенісистів до 18 років.

Серед юнаків у турнірі переміг киянин Антон Проценко, який у фіналі здолав також представника столиці Владислава Манафова. Перша "ракетка" турніру львів’янин Артем Яценко поступився ще у першому раунді фіналісту турніру Манафову.

Серед дівчат перемогу здобула одеситка Анастасія Корольова. Вона у фінальному поєдинку перемогла Надію Колб із Євпаторії. Львів’янка Марта Гнатишин поступилась своїй суперниці у другому раунді. Вдаліше зіграли львівські спортсмени у парних розрядах. Артем Яценко у парі із Максимом Малишевим із Алушти посів перше місце серед юнаків, а Марта Гнатишин із Оленою Шубіною із Рівного були третіми серед дівчат.

- Загалом, серед юнаків на турнір прибули майже всі найсильніші тенісисти із першої десятки українського рейтингу. Серед дівчат склад учасниць дещо слабший. Із першої десятки прибула лише одна тенісистка, усі інші, напевно, виступають на європейських турнірах, – заявив директор турніру Анатолій Стасюк.

Уже сьогодні, 11 вересня, у Львові розпочався третій турнір у рамках українського тенісного туру. За підсумками цих двох турнірів будуть відбиратись кандидати до збірної України.

zik.com.ua