Українська правда

Коритцева: Довго не могла знайти свою гру

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2009, 13:41

Марія Коритцева у першій грі матчу плей-офф за вихід у першу світову групу між збірними України та Аргентини довго не могла знайти свою гру.

"Я довго не могла знайти свою гру. Хорхеліна Краверо запропонувала незручний для мене варіант гри. Я давно не грала з тенісистками, які постійно використовують свічки, напівсвічки та гірки. Я не могла використовувати свої козирі", - сказала українська тенісистка у коментарі сайту sapronov-tennis.org.

За словами українки, поступово їй вдалося змінити тактику: Коритцева більше входити в корт, використовувати скорочений, що дало результат.

На думку другої номеру збірної України, без підтримки команди довелося б важко.

"Вони весь матч підтримували мене, це дуже допомогло. Звичайно ж, Володимир Богданов (капітан команди - ред.) допоміг мені своїм спокоєм і вірою в те, що я виграю. Навіть коли було 4-5 у другому сеті, він залишався спокійним і підбадьорюють мене словами: "Молодець! Ти виграєш!", - розповіла Коритцева.

"Першу впевненість в собі я відчула, коли виграла другий сет. А вже остаточно повірила у свої сили у третій партії, коли заграла в свою гру", - додала українка.