Українська правда

Збірна України готується до Кубку федерацій

Сергей Шемшученко — 15 грудня 2009, 17:08

Жіноча збірна України з тенісу веде активну підготовку до матчевої зустрічі з італійками у Кубку федерацій.

Нагадаємо, що поєдинок між збірними України та Італії відбудеться в лютому в Харкові. Окрім титулованих сестер Олени і Катерини Бондаренко, на участь у цій зустрічі претендують Марія Коритцева, Ольга Савчук і Вікторія Кутузова. Детальніше про підготовку розповів капітан жіночої збірної України Володимир Богданов.

"Я думаю, що обіграти збірну Італії, команду, яка займає перше місце в рейтингу, двома людьми неможливо. Можна навіть і не намагатися. Звичайно, ймовірність того, що сестри вийдуть на корт, дуже велика. Але без не обійтися і без інших. Італія представлена хорошою командою, дуже збалансованою, рівною за рівнем гравців. Чоловік шість стоїть у сотні", - розповів Богданов в інтерв'ю "Мегаспорту".

"Зараз триває збір. В сестер дуже пристойна форма. Вони можуть виконувати великий обсяг роботи і показують хороший рівень гри", - зазначив капітан.

Поєдинок з італійками для українських тенісисток стане дебютним у першій світовій групі Кубку федерацій. Але не перший зі збірною Італії. Півтора року тому українки зустрічалися з чинними володарками Кубку федерацій у матчі за вихід у світову групу. Тоді італійські тенісистки здобули перемогу з результатом 3:2.