Головне

Тенісисти просять захисту від Павленка в Ющенка та Тимошенко

12.01.2010 19:01 1028 0
Тенісисти просять захисту від Павленка в Ющенка та Тимошенко

В українському тенісі розгорається черговий скандал. Головним фігурантом якого знову став міністр у справах сім`ї молоді та спорту Юрій Павленко та керівництво Федерації тенісу України, яке підтримують і провідні вітчизняні тенісисти.

Цього разу пристрасті розгорілися навколо наказу Павленка про зміну терміну дії статусу "національної федерації тенісу з 8 до 1.4 років. Такий указ Павленка датований 24 грудня 2009 року.

 

Найцікавіше полягає в тому, що наказ того ж Павленка від 26 вересня 2008 року надавав Федерації тенісу статус національної на 8 років. Більше ніж через рік міністр змінив думку, очевидно, після звинувачень на свою адресу від керівництва ФТУ в тому, що ві не дотримав слова і не нагородив державними нагородами тенісисток жіночої збірної України, яка вийшли у світову групу Кубка Федерацій.

 

Черговий недружній крок від Павленка і мінстерства спорту у ФТУ розцінили як розпочаття бойових дій, і відразу ж надійшов лист від очільника Федерації тенісу пана Шульмана, який поскаржився на Павленка усім керманичам держави.

 

Після перерахування здобутків українського тенісу за останні роки у ФТУ запропонували Павленку та його міністерству самим провести найближчі матчі Кубка Федерації та Кубка Девіса. Навіть було названо суму, в яку обійдеться міністру проведення цих поєдинків - кожен по 2 млн. 400 гривень.

 
 
 

Що найбільш образливо, що лише нещодавно позбулися головної болі навколо Євро-2012, як знову маємо шанс здивувати світ, зганьбившись при прийомі в себе вдома команди Італії. А що скаже Павленко?

P.S Статус національної спортивної федерації надає їй виключні повноваження з розвитку тенісу в Україні, виключне право його представництва у міжнародних організаціях та на міжнародних змаганнях з тенісу, а також право на організацію та проведення міжнародних і загальноукраїнських змагань.

Коментарі ()