Українська правда

Сестри Бондаренко не збираються залишати збірну України

Сергей Шемшученко — 18 листопада 2010, 17:49

Олена та Катерина Бондаренко не будуть припиняти виступи за жіночу збірну України в Кубку Федерацій.

Про це повідомляє "Україна молода".

Нагадаємо, що раніше Катерина Бондаренко заявляла, що вони із сестрою залишають збірну, оскільки так вирішило керівництво Федерації тенісу України.

Віце-президент ФТУ Всеволод Кевлич заявив, що дівчата не вели жодних перемовин із його структурою і від виступів за збірну не відмовлялися.

"Ще раз наголошу, що федерація не припиняла співпраці з сестрами Бондаренко. Однак у дівчат після поразки австралійкам у матчі Кубку федерації виник конфлікт із керівництвом національної команди, який призвів то того, що Юрій Сапронов (перший віце-президент ФТУ, меценат тенісу, власник клубу у Харкові, який залучив сестер Бондаренко. - Авт.) разом зі мною припинив займатися збірною.

До критики сестри ставляться по-дитячому, сприймають її по-своєму - відвертаються і не спілкуються. Зіркові люди можуть вирішувати так, як хочуть. Тож я не виключаю, що все, написане в вашій газеті - правда", - розповів Кевлич.

Але віце-президент при тому зізнається, що у Федерації все-таки збираються створювати нову жіночу команду з тенісу.

"Очікуючи на рішення капітана команди Володимира Богданова, ми в останні місяці витримували паузу - до минулої п'ятниці ФТУ не мала жодних контактів з дівчатами. Днями Володимир Вікторович повідомив, що більше не планує очолювати збірну. Тож тепер починається процес створення нового колективу, якому вже в лютому належить зіграти зі збірною Швеції в ІІ Світовій групі", - Кевлич.