Українська правда

Надаль: "Я дійсно задоволений своєю грою"

Сергей Шемшученко — 25 листопада 2010, 13:14

Перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль після матчу групового етапу підсумкового чемпіонату ATP в Лондоні проти серба Новака Джоковіча залишився задоволений своєю грою.

Про це він заявив після матчу проти Джоковіча, інформує gotennis.ru.

"Я дійсно задоволений своєю грою, сьогодні я набагато краще подавав, особливо в першому сеті. Також я набагато менше помилявся при ударах з форхенда, краще відчував ігровий ритм. У порівнянні з першим ігровим днем, як мені здається, в моїй грі відбулися великі зміни. Це гарні новини для мене", - зазначив він.

"Цей рік для мене просто фантастичний, і закінчити його, граючи тут і показуючи хороший теніс - просто чудово. Здається, що минулий рік був не найкращим у моїй кар'єрі. Природно, я хочу змінити це", - продовжив Надаль.

"Я радий, тому що навіть якщо я не потраплю в півфінал, то все одно цей сезон для мене відзначається в кращий бік, ніж попередній. Так, цей сезон поки найкращий у моїй кар'єрі. Я виграв три турніри "Великого шолома", переміг на турнірах в Римі, Монте-Карло, Мадриді і Токіо. Коли я минулого року грав тут, то було складно уявити, що таке можливо", - підсумував він.