Головне

Долгополов каже, що буде грати за збірну України, але пізніше

13.03.2011 11:32 4901 0

Перша ракетка України Олександр Долгополов хоче виступати  за збірну України, але зробить це лише після зміни керівництва Федерації тенісу України.

Про це Долгополов-молодший заявив у листі, який надійшов на адресу сайта.

 "Поки в нашій федерації працюватимуть люди, які мають до тенісу абсолютно посереднє відношення, що думають лише про те, як отримати вигоду в грошах, іміджі або ще в чомусь, теніс так і залишиться другорядним і не розвиненим видом спорту, які б гравці у нас не були.

Залишається лише сказати, що за цих людей я не гратиму ні за яких умов. А щоб ніхто не засумнівався в моєму бажанні грати за країну, скажу, що за згодою Сергія Стаховського, я з величезним задоволенням готовий представляти Україну на командному чемпіонаті світу в Дюссельдорфі, який пройде на грунті напередодні Ролан Гарроса.

І як тільки у мене буде можливість зробити теніс в цій країні краще і популярніше, я нею обов'язково скористаюся. На жаль, не цього року, але сподіваюся, що цей момент вже близький", - заявив Долгополов.
 
Раніше повідомлялося, що Долгополов відмовився грати за збірну України, оскільки йому відмовилися платити 225 тисяч доларів і підписувати з ним контракт.

Коментарі ()