Українська правда

Долгополов: Приз за пару цінний, але головне для мене "одинак"

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2011, 15:30

Виступ у парному розряді, що приніс Олександру Долгополову першу перемогу на турнірах серії "Мастерс" є приємним, але пріоритет українця - виступи в одиночному розряді.

Про це сам тенісист заявив на прес-конференції, де підбив підсумки старту сезону, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Приз в Індіан-Веллсі звичайно цінний, це мій перший трофей взагалі у Турі та на Мастерсі", - сказав він.

"Але все одно одиночка для мене залишається головним, хоча я зараз буду грати й пару, бо за вдалих обставин ми ще можемо потрапити у Лондон, якщо добре зіграємо", - зазначив він.

"Тому будемо з Маліссом зараз грати. Зараз після Індіан-Веллса у парному заліку ми стали п'ятими, тобто з шансом потрапити в Лондон природно ми будемо грати, але будемо грати у задоволення і головне для нас одиночка", - наголосив він.

За словами Долгополова, він не планував грати пару і погодився на виступ за ініціативи тренера Малісса, котрий підійшов до тренера Олександра.

"Обіграти Федерера звичайно було приємно, тим більше красивий матч був і в фіналі, коротше, хороша перемога. Але складніше було з Брайанами, тому що вони кожен матч викладаються, грають лише пару і ми там найкращий теніс показали за весь турнір", - вважає спортсмен.

Він додав, що його батько був задоволений, побажав титулів і в одиночці, але Долгополов-старший вваажає, що сину краще не грати в парі на великих турнірах.