Головне

Медведєв збив на смерть пішохода, перебуваючи п`яним за кермом авто?

22.09.2011 14:40 453 0

У розслідуванні ДТП за участю відомого екс-тенісиста Андрія Медведєва з'явилися нові подробиці. У МВС вже не заперечують, Медведєв сів за кермо напідпитку, але пішохода він не вбивав. 

"Кримінальна справа порушена за фактом загибелі пішохода, а не проти конкретної особи, експертизи все ще тривають, - говорить начальник прес-служби УМВС в Київській області Микола Жукович.

- За висновком судмедексперта, автомобіль "Тойота" зламав пішоходу ногу. А ось смерть чоловіка настала вже після того, як його переїхала фура. Що стосується проб на алкоголь, у водія позашляховика кількість проміле було вище за норму, - цитує Жуковича comments.ua.

Нагадаємо, трагедія сталася в ніч з 14 на 15 вересня біля села Глеваха під Києвом. Молодий чоловік перебігав дорогу по пішоходному переході. Як тільки він ступив на перехід, його збив джип "Тойота Ленд Крузер", за кермом якого і сидів тенісист. Удар був таким сильним, що пішохід перелетів через дах позашляховика і відлетів на сусідню смугу, де його переїхали дві вантажні фури.

Коментарі ()