Українська правда

Серена Вільямс: Мені подобається в Харкові

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 17:36

Умови які українська сторона надала збірній США, що гостює в нашій країні, приїхавши для зустрічі в Кубку Федерації є дуже пристойними.

Про це заявила одна з найсильніших та найвибаглівиших тенісисток світу минулого десятиліття Серена Вільямс.

"Мені подобається в Харкові. Я, звичайно, ще ніде не встигла побувати, крім готелю, бачила трохи з вікна машини, коли їхала з аеропорту, але сподіваюся надолужити згаяне", - сказала вона.

"У гольф-клубі мені дуже подобається, приємно жити і готується до матчу в такому шикарному місці. Вчора я навіть покаталася на гольф-карі", - радіє вона.

Також Серена оцінила майбутніх суперниць та свій стан напередодні гри.

"Збірна Україна - дуже молода команда. Я знайома з тими результатами, які показують останнім часом Леся Цуренко і Еліна Світоліна. Шанси є в обох команд", - вважає американка.

"Так, я деякий час не брала участь в матчах Кубка Федерації. Тому провиною і моє здоров'я, яке не дозволяло мені грати стільки, скільки я захочу. Я ніколи раніше не була в Україні. Я люблю подорожувати. Тому приїзд в нову для мене країну стало для мене додатковим стимулом для участі в матчі", - зізналася вона.

Також Вільямс додала, що грати за збірну - велика честь, і командний дух дає натхнення на індивідуальні матчі, пише sapronov-tennis.org.