Українська правда

Долгополов: Не очікував, що Стаховський гратиме на такому рівні

Сергей Шемшученко — 29 травня 2012, 18:08

Сергій Стаховський стрибнув вище голови у матчі на "Ролан Гаросі", де зустрівся з Олександром Долгополовим.

На це, визнавши власні помилки, натякнув Долгополов після поразки від товариша-суперника.

"Я думаю, що було два чинники. Сергій показав дуже хороший теніс, а я допустив чимало помилок. Я не очікував, що Стаховський гратиме на такому рівні", - зізнався він.

"Я розумів, що він не зможе витримати в такому темпі п'ять сетів. Тому для мене було мінусом, що матч перенесли на сьогодні. Сергій встиг відновитися. Я розумів, що при продовженні гри мені буде важко, але виграти сьогодні не вийшло", - продовжив він.

"Я не бачив Сергія давно, він скрізь у нинішньому сезоні програвав на ранніх стадіях, ми не перетиналися. Подивимося, як він буде грати наступні матчі, турніри, чи зможе демонструвати таку гру", - пообіцяв він.

Долгополов ще раз підкреслив, що в цьому матчі Стаховський показав рівень тенісу, який не відповідає його нинішньому рейтингу.

"Думаю, що пару разом з Денисом Молчановим я буду грати в повну силу. В одиночному розряді я вже програв, чому б не проявити себе в парному розряді", - розмірковує він.

"Хоча, звичайно, пара - це скоріше для задоволення. Наступним моїм турніром стане Gerry Weber Open в Халлі", - цитує Сашка sapronov-tennis.org.

Нагадаємо, що Олександр Долгополов був посіяний на Відкритому чемпіонаті Франції під 16 номером. Торік киянин дійшов на Ролан Гаррос до третього раунду.