Головне

Кубок Федерації. Українки задоволені жеребом. Цуренко: Нам пощастило з Аргентиною

10.02.2016 20:00 651 0
Кубок Федерації. Українки задоволені жеребом. Цуренко: Нам пощастило з Аргентиною

Українська тенісистка прокоментувала результати жеребкування плей-офф Другої Світової групи Кубка Федерації для збірної України:

Про жереб та покриття

"Я дуже задоволена жеребом. Я думаю, що нам пощастило, ми граємо вдома, у нас супер-команда. Тому я дуже позитивно дивлюся на матч з Аргентиною. Я однозначно голосую за хардове покриття, дуже сподіваюся, що його і виберуть, адже аргентинки - грунтові гравці. Я люблю хард, і думаю, що всім нашим гравцям він підходить більше.

Про налаштування на матч проти Аргентини

Я не грала зональні змагання в перший раз (в 2013 році), почала тільки з минулого року. Думаю, що тоді нам не пощастило, була дуже сильна група. Цього разу все склалося: і група була хороша, і стиковий матч. Я дуже вірю в нашу команду. У нас дуже весела збірна. Ми налаштовані показати максимальний результат у цьому році.

Про відсутність Еліни Світоліної

Відсутність Еліни Світоліної в Ейлаті через травму дала мені додаткову мотивацію. У мене були непрості матчі, я відчувала відповідальність за збірну. Хотілося зробити свій вклад для команди.

Про повернення Катерини Бондаренко

Дуже здорово повернулася до збірної Катя, вона дуже добре зіграла, виграла всі свої матчі. Катерина - хороший командний гравець, у неї приголомшливий командний дух. Після її матчів мені було спокійніше виходити на корт за рахунку 1-0 на нашу користь.

Про матч плей-офф з Ізраїлем

Найскладнішим для мене матчем на турнірі був останній. По-перше, тому що він був вирішальним для всіх нас, хвилювання додавав тиск з боку ізраїльських уболівальників. Величезне спасибі українським уболівальникам, які, перебуваючи в меншості перекрикували ізраїльтян. Спасибі за те, що приїхали в Ейлат, співали пісні і стукали в барабани, це надавало нам впевненості.

Sapronov-tennis за матеріалами програми Спорт.

Леся Цуренко. Світлина sapronov-tennis
Коментарі ()