Головне

Світоліна підписала контракт з EMPIRE Tennis Academy

05.02.2016 10:27 321 0

Перша ракетка України 21-річна харків'янка Еліна Світоліна стане членом словацької тенісної Академії EMPIRE Tennis Academy в Трнаві.

Переможниця 3 турнірів WTA і член збірної України в Кубку Федерації приєднається до Дар'ї Касаткіной, Андрєю Мартіну і Ігору Зеленаю, які є членами Академії.

"Контракт підписано на три роки. Світоліна зможе користуватися всіма можливостями, які надає наша академія, в тому числі і співпрацювати з Маркусом Молнаром і фізіотерапевтом. Думаю, тут є всі умови, щоб допомогти Еліні досягти своєї мети і потрапити в найближчому майбутньому в топ-10 світового рейтингу", - говорить директор TC EMPIRE Trnava Мірослав Главна.

Прокоментувала підписання контракту і сама Світоліна.

"Це відмінна можливість, я дуже рада знову бути тут. Це буде хорошим базисом для мене, сподіваюся, це принесе мені удачу. В академії чудові корти, і в Трнаві я зможу достатньо тренуватися", - сказала Світоліна в інтерв'ю офіційному сайту академії.

"Тут є все необхідне для плідної підготовки і відмінні варіанти спарингу. Я задоволена, що зможу тут тренуватися і більше займатися на закритих кортах", - наводить слова Світоліної Sapronov-tennis.org.

Коментарі ()