Головне

Світоліна про перемогу над Іванович: Я зробила це! Я можу

28.05.2016 17:26 2367 0

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над екс-першою "ракеткою" світу, переможницею Відкритого чемпіонату Франції-2008 сербкою Аною Іванович.

Українка розповіла про те, чого чекає від наступного матчу на Ролан Гаррос, і про те, який з національних рекордів є найважливішим для неї.

"Я відчувала себе дуже впевнено, на відміну від усіх попередніх зустрічей проти Іванович. Головним сьогодні було мислити позитивно та грати в агресивний теніс", - сказала вона.

"Я і не відчувала стовідсоткової впевненостіув перемозі навіть тоді, коли вела 6:4 4:1, але я дуже позитивно мислила. Я знала, що в Ани бувають періоди, коли вона активно та потужно грає. У такі хвилини я мало, що могла зробити. Але однак це не впливало на мій позитивний настрій", - додала Світоліна.

Еліна - перша українка, яка двічі доходила як мінімум до чевтертого кола на Grand Slam.

"Приємно, звичайно. Існує дуже багато маленьких рекордів в українському тенісі, але найважливішим для мене було стати високорейтинговою тенісисткою в історії моєї країни. Це дуже багато для мене значить", - пояснила вона.

"Коли я здобула перемогу, першою моєю думкою було: "Ну ось, дивіться, я зробила це! Я можу", - цитує її sapronov-tennis.org.

Світлина Christopher Levy
Коментарі ()