Головне

Заневська: Я назавжди залишуся українською бельгійкою

27.09.2016 13:26 904 0

Україна завжди буде займати важливе місце у серці тенісистки Марини Заневської.

Про це заявила сама спортсменка у коментарі btu.org.ua, де прокоментувала прийняття громадянства Бельгії.

"Ні для кого не секрет, що я вже давно живу і тренуюся в Бельгії і вважаю цю країну своєю другою домівкою. І ось, майже через дев'ять років, я отримала бельгійське громадянство", - сказала тенісистка.

"Якщо чесно, дуже важко уявити, що тепер я буду грати під іншим прапрором, потрібно буде до цього ще звикати, але я і справді щаслива цій події і вдячна Бельгії за наданий мені шанс",- зазначила вона.

За словами Заневської, Україна завжди буде займати важливе місце в її серці.

"Звичайно, не буду також і приховувати, що мені і сумно, адже Україна це місце, де я народилася, і для мене ця країна буде завжди займати важливе місце в моєму серці, і я завжди буду переживати чи радіти за події які відбуваються", - сказала вона.

"Я б хотіла подякувати від щирого серця своїм улюбленим українським фанатам, які мене підтримували і вболівали протягом усіх цих років. Я сподіваюся ви зможете зрозуміти мій вибір і порадіти за мене, і я буду продовжувати отримувати вашу підтримку в будь-якому випадку, адже для мене це дуже цінно і важливо. Для вас я назавжди залишуся українською бельгійкою ", - сказала Заневська.

Коментарі ()