Головне

Експерша ракетка світу здивований розставанням Джоковича та Іванишевича

28.03.2024 20:30 651 0
Експерша ракетка світу здивований розставанням Джоковича та Іванишевича

Експерша ракетка світу Енді Роддік здивований розставанням сербського тенісиста Новака Джоковича та його тренера Горана Іванишевича. 

Своїми думками про цю подію колишній тенісист поділився в ефірі Tennis Channel.

"Звичайно, я був здивований. Знаєте, у березні або квітні не заведено робити зміни такого плану. Думаю, це мало стати сюрпризом для них обох. Повинно було бути щось, що змусило їх піти на це в середині сезону. Знаєте, Джокович практично змінив усю свою команду і тепер ось навіть Іванішевич.

Мені буде цікаво подивитися, з ким він тепер працюватиме. Здається, що він завжди повертається до Мар'яна Вайди, коли відбувається щось подібне. Це вже траплялося кілька разів, але річ у тім, що Новак може сприймати думки тільки від певної кількості людей на землі. Ось чому він вибрав Беккера свого часу, тому ж він працював так довго з Гораном. Мені буде дуже цікаво подивитися, якими будуть його наступні кроки.", - сказав Роддік

Серб працював з досвіченим фахівцем з 2018 року, і відтоді Іванишевич є частиною табору Джоковича.

За часи спільної співпраці тенісист виграв 12 титулів серії Grand Slam.

Нагадаємо, що Джокович невдало розпочав сезон 2024 року, програвши у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії та третьому колі Мастерсу в Індіан-Веллсі. Очікується, що наступного разу він зіграє в сезоні ґрунтових кортів.

Коментарі ()