Головне

Сапронов відреагував на вибачення Setanta за скандальний інцидент під час трансляції матчу Україна — Румунія

19.04.2024 16:19 804 0
Сапронов відреагував на вибачення Setanta за скандальний інцидент під час трансляції матчу Україна — Румунія

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов прийняв вибачення Setanta Sports за мовний скандал під час відбіркового матчу Кубку Біллі Джин Кінг між збірними України та Румунії.

Підприємець відповів на пост cпортивної платформи у фейсбуці.

"Я приймаю ваші вибачення. Дякую. Проїхали. Дякую за пропозицію допомоги моєму рідному місту. Я надішлю Вам дані Благодійного фонду моїх друзів, якому я довіряю", — написав Сапронов.

Сапронов також прийняв пропозицію Сетанти зробити збір для допомоги Харкову, а саме зібрати кошти на РЕБ для захисту міста.

Нагадаємо, що причиною інциденту стало те, що харківський меценат під час коментування матчу розмовляв російською мовою, хоча тричі в репортажі пояснив, чому поки не готовий перейти на українську. 60-річний етнічний росіянин протягом багатьох років спонсорував Еліну Світоліну та жіночу збірну України з тенісу.

Свою підтримку Сапронову у коментарях до його резонансного допису висловив Гарік Корогодський. Він також відмовився коментувати матч на Сетанті.

Нагадаємо, що збірна України не змогла вийти у фінальну стадію турніру, ведучи в рахунку 2:0 після першого дня. Українки програли Румунії в матчевій зустрічі — 2:3. Людмила і Надія Кіченок поступились у вирішальному парному матчі. Після поєдинку Сапронов розкритикував сестер.

Коментарі ()