Головне

Сюткін став другим на етапі чемпіонату Європи зі спринту у Ризі

10.08.2015 13:19 212 0

Український триатлет Олексій Сюткін потрапив на п'єдестал пошани у столиці Латвії, де відбувся етап чемпіонату Європи зі спринту.

За підсумками плавального сегменту українець опинився у першій "пачці", інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Надалі Сюткін демонстрував стабільність на велосегменті та не затримувався у транзитній зоні, що дозволило йому закріпитися у групі лідерів.

А вже на бігові Олексій віддав усі сили та на 2 секунди випередив бронзового призера турніру бельгійця Сімона Де К'юпера. Швидшим за українця виявився лише росіянин Алєксандр Брюханков - 7 секунд відриву.

У змаганнях чоловіків також взяли участь Єгор Мартиненко, Юліан Дем'янов і Володимир Критилко, їх результат - 24-е, 42-е та 56-е місця відповідно.

Ще однією неординарною для України подією ризького етапу стало повернення на міжнародну арену після відновлення від травми лідерки збірної Юлії Єлістратової.

В активі житомирянки високе 5-е місце. До слова, фінішувала Єлістратова з українським стягом у руках. Одразу за Юлією на 6-му місці фінішувала Інна Рижих. Віра Соснова та Валентина Молчанець - 13-е та 24-е місця відповідно.

Зазначається, що призовий фонд етапу чемпіонату Європи зі спринту у Ризі становив 10000 євро. 

Коментарі ()