Головне

Лідери збірної України з триатлону разом розпочали підготовку до нового сезону

14.12.2016 17:41 345 0

На кіпрському зборі зараз працюють Юлія Єлістратова, Іван Іванов, Олексій Сюткіна та Єгор Мартиненко.

Збір у Ларнаці триває вже тиждень, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

"Усі ми приступили до тренувань в піднесеному та веселому настрої. Тренування проходять у втягуючому, неквапливому режимі, так як особисто в мене зовсім недавно закінчилася відпустка", - сказав Іванов.

Нині всі триатлети збірної України перебувають у приблизно однаковій формі, тож команда здебільшого працює на об’єм, виконуючи спільну роботу низької інтенсивності.

"Разом веселіше, в тому і є сенс спільного збору для лідерів команди. Ми готові працювати спільно задля однієї мети - хороших результатів команди і кожного з нас у прийдешньому олімпійському циклі", - додав Сюткін.

Відмінний мікроклімат всередині чоловічої команди також відзначає Іван Іванов.

На кіпрському зборі команда пробуде до Нового року, потім на кілька днів повернеться на рідну землю, після чого знову приступить до передсезонної підготовки.

"У 2017 році я хочу захистити титул чемпіона Європи з акватлону, а стартувати за традицією планую на чемпіонаті України у Житомирі", - поділився планами Сюткін.

Іванов же розпочне новий сезон, як то кажуть, "з місця в кар’єр", - учасник Олімпійських Ігор 2016 вже у березні виступить на етапі Світової серії в Абу-Дабі.

Світлина ФТУ
Коментарі ()