Головне

На Race Horizon Park 2015 змагатимуться 10 українських команд

26.05.2015 17:06 394 0

Своє бажання взяти участь в Race Horizon Park 2015 підтвердили 7 колективів з України, і тепер в пелотоні вже 10 українських складів.

"Для українських команд це чудовий шанс, не покидаючи меж рідної країни заробити очки, як для участі в інших престижних європейських і світових стартах, так і для участі в Олімпійських Іграх нашої збірної з велоспорту", - каже Олександр Башенко, організатор Race Horizon Park, віце-президент Федерації велоспорту України.

Традиційно подала заявку на гонку добре відома команда СДЮШОР "Промінь" з р. Біла Церква. Південь України представлятиме одеський колектив "Атлет" і збірна команда Миколаївської обл.

Донецький край представить ISD Continental Team.

Також на Race Horizon Park ми побачимо команду з Рівного - Олімп і представників кременчуцького велоклубу Авангард.

Але головною, звичайно, стала заявка Української Збірної команди, яку очолить найбільш титулований український велосипедист - Ярослав Попович. Нагадаємо також, що раніше на гонку заявилися українсько-польська континетальна команда Kolss - BDC, новий континетальный проект Kyiv Capital Racing, і трековики Comanche Kyiv Ukraine.

Нагадаємо, що традиційно вже у восьмий раз міжнародна велогонка Race Horizon Park 2015 пройде в дні святкування Дня Києва по вулицях столиці.

На сьогодні до участі в гонці заявилися 12 іноземних команд.

Коментарі ()