Головне

На що ми проміняли "Україну"? Які велосипеди обирають в Україні ®

22.03.2016 15:59 232 0

Українці цінують активний спосіб життя. Тому велосипеди в нашій країні користуються великим попитом. Давайте дізнаємось, які категорії та моделі байків покупці обирають найчастіше.

Популярні виробники

В останні роки в Україні постійно зростає попит на вітчизняні велосипеди Pride. Незважаючи на молодий вік, компанія "Прайд" встигла завоювати довіру покупців якістю своєї продукції та ціновою політикою (останній фактор в умовах кризи виходить на перший план). Бренд Pride випускає гірські велосипеди. Моделі цієї марки вигідно виділяються досконалим дизайном, а в плані функціональності вони мало чим поступаються велосипедам закордонного виробництва.

Серед іноземних брендів варто виділити чеську компанію Author. Вона поставляє на український ринок велосипеди різних класів: гірські, гібридні та шосейні моделі від початкового до професійного рівня. Велосипеди Author стильні, якісні, та надійні. Вони прекрасно себе проявляють навіть у суворих умовах експлуатації. Найбільш популярні серед користувачів порталу MagaZilla моделі — Author Outset 2014, Author Smart 2015, Author Pegas 27.5 2016.

 

Популярні моделі гірських велосипедів

Покупці, що роблять вибір велосипедів на сайті m.ua, найчастіше обирають гірські байки. Серед майже 500 моделей двох десятків брендів найбільшим попитом користуються бюджетні велосипеди категорії кросс-кантрі — Optima Battle DD 26 2014 та Premier XC24. За даними MagaZilla, мінімальна вартість цих моделей в українських інтернет-магазинах складає 5200 та 3750 грн відповідно.

Популярні моделі міських велосипедів

Багато покупців обирають класичні велосипеди для пересування містом. Вони відрізняються більш легкою конструкцією, відсутністю амортизації та перемикача швидкостей. У чоловіків найбільшим попитом користується американський велосипед Schwinn Racer 2015 (ціна — від 6480 грн), жінки ж частіше цікавляться моделлю Dorozhnik Comfort Female 2016 (від 3465 грн).

Коментарі ()