Головне

На міжнародну велогонку до Києва приїдуть зірки європейського велоспорту

01.04.2016 17:39 145 0

Цього сезону міжнародна велогонка Race Horizon Park святкує ювілей, у міжнародному статусі велоперегони пройдуть уп’яте. Традиційно змагання відбудуться на День Києва, 27-29 травня.

До участі у велоперегонах, які входять у календар UCI Europe Tour у категорії 1.2, уже зареєструвалося 8 іноземних команд, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Заявки вже подали такі європейські команди, як ColoQuick Team (Данія), Team Roth-Skoda (Швейцарія), Bliz-Merida Pro Cycling (Швеція), Astana City (Казахстан), Minsk Cycling Club (Білорусь), Metalac Quick Kraljevo (Сербія), SKC Tufo Prostějov (Чехія), Tusnad Cycling Team (Румунія).

У Київ їдуть такі відомі європейські спортсмени як, наприклад, Алекс Расмуссен, представник данської команди ColoQuick. Він має титули олімпійського чемпіона (Пекін, 2008 рік) і чемпіона світу з велотреку 2015 року (скретч).

Також приїде Едуард-Кароль Новак - чемпіон Літніх Паралімпійських ігор у Лондоні 2012 року. Це - найбільше досягнення у паралімпійському спорті Румунії.

Серію міжнародних велогонок Race Horizon Park 2016 буде обслуговувати комісар з Нідерландів Мартін Брюйн.

Окрім того, вперше у межах Race Horizon Park пройдуть дві жіночі міжнародні велогонки: групова Horizon Park Women Challenge і велогонка на час VR Women ITT.

Коментарі ()