Головне

Уперше на велогонку до Києва приїде команда проконтинентального рівня

21.04.2016 18:07 127 0

Уперше за чотири роки у статусі UCI на міжнародну велогонку Race Horizon Park 2016 (27-29 травня, Київ) подала заявку на участь професійна континентальна команда - Team Roth (Швейцарія).

Від часу створення у 2002 році команда Team Roth пройшла довгий шлях від італійського аматорського велоклубу до континентальної команди під назвою Marchiol Emisfero (2014 рік), яка виступала у категорії "юніори".

У 2015 році команда Marchiol-Emisfero оголосила про злиття з Roth-Felt. Під назвою Team Roth-Skoda команда отримала ліцензію UCI професійної континентальної команди, йдеться у прес-релізі ФВСУ, який отримав Чемпіон.

До участі у велоперегонах, які входять у календар UCI Europe Tour у категорії 1.2, уже зареєструвалося 13 іноземних та українських команд:

ColoQuick Team (Данія), Team Roth (Швейцарія), Bliz-Merida Pro Cycling (Швеція), Astana City (Казахстан), Minsk Cycling Club (Білорусь), Metalac Quick Kraljevo (Сербія), SKC Tufo Prostějov (Чехія), Tusnad Cycling Team (Румунія), AC Sparta Praha (Чехія), Kuota - C.Paulino team (Іспанія), Dynamo Palmira Weltour team (Україна), Промінь (Україна), Amore & Vita - Selle SMP (Україна).

Програма найпрестижнішої української гонки Race Horizon Park передбачає міжнародні змагання з велосипедного спорту на шосе.

Коментарі ()