Головне

Що за "звір" ВМХ: лікнеп для початківців ®

22.04.2016 16:55 240 0

Велику популярність серед молоді набирає стиль ВМХ. Бажаючим поповнити ряди трюкачів експерти e-katalog.ua розкажуть все про стиль та особливості велосипедів ВМХ.

Вибираючи велосипеди на http://ek.ua/m161.htm, зверніть увагу на ровери з однією передачею, відсутністю підвіски і 20-дюймовими колесами. Такі моделі призначені для трюків і кульбітів в стилі ВМХ. Бюджетні байки виготовлені зі сталі, а більш дорогі готові похвалитися рамами з титанових і алюмінієвих сплавів. Купити ВМХ на ek.ua можна для різних ВМХ-стилів, популярних у сучасної молоді (стріт, дьорт, флет і верт).

 

Коротко про напрямки

Катання по міським поручням, парапетам, виконання трюків і стрибків різної складності, змагання на штучних трамплінах і в рампі — це стріт-стиль ВМХ. Байк для таких "викрутасів" повинен бути обладнаний пегами (як правило, з того боку, на якому наїзнику зручно ковзати). Досвідчені трюкачі знімають гальма або катаються із заднім гальмом з гіроротором.

Перевороти в повітрі між двома земляними насипами виглядають дуже ефектно. Головне — благополучно приземлитися. Бажаєте попрактикуватися у видовищному дерті, вибирайте полегшений ВМХ без пег з довгою рамою, великим кермом і заднім гальмом з гіроротором. Це забезпечить стійкість байка під час приземлення. Такі ВМХ представлені в широкому асортименті на ek.ua.

Флетленд (цей стиль ще називають "танцюючий велосипед") підійде тим, у кого добре розвинені рівновага і техніка. Байк для флета не підходить для звичайної їзди. Він відрізняється короткою базою, чотирма товстими і шорсткими пегами, може мати глуху передачу, проте трюки на плоскій поверхні виконує бездоганно.

Верт-стиль підійде безбашенним сміливцям. Неймовірно круті комбо і амплітудні трюки з розворотами на 180 ° в рампі висотою до 8 м — не для слабаків. Крім велосипеда, важливою деталлю в такому занятті є екіпірування. Не забудьте придбати захист на коліна, лікті, гомілки і шолом з щелепою, що повністю закриває обличчя.

Коментарі ()