Головне

Author Impulse — велосипед без недоліків ®

25.04.2016 15:19 243 0

Літо — час яскравих вражень та активного відпочинку. А який активний відпочинок без катання на велосипедах? Поспішайте обрати "залізного коня", адже залишилося зовсім обмаль часу! Рекомендуємо звернути увагу на функціональний та універсальний велосипед Author Impulse 2014.

Велосипеди чеського виробника Author користуються великим попитом як у професійних велогонців, так і у звичайних любителів активного способу життя. Author — це висока якість за помірну ціну. Власники цих велосипедів можуть бути на 100 % впевнені у своєму залізному другові, оскільки деталі для велосипедів марки виготовляють найкращі світові виробники: наприклад, Shimano (перемикачі швидкостей), RST (амортизатори), Panaracer (шини та камери).

Знайти інтернет-магазин з найбільш вигідною ціною на велосипед Author, що вас цікавить, та порівняти з велосипедом Pride (або моделлю іншого виробника) його характеристики ви зможете на порталі MagaZilla. А зараз ми розповімо, чим зацікавив аудиторію прайс-агрегатора  Author Impulse 2014, — найбільш популярний велосипед серед відвідувачів порталу.

 

Author Impulse 2014: для тих, хто не визнає компромісів

Гірський велосипед Author Impulse 2014 с 26-дюймовими колесами та дисковими гідравлічними гальмами — найбільш доступна модель серед усіх велосипедів з подібним рівнем обладнання.

Задній перемикач передач Shimano Altus дозволяє працювати з 21 швидкісним режимом. Цього більше ніж достатньо для їзди парковими алеями та міськими вулицями. Проте варто зазначити, що сам виробник позиціонує велосипед Author Impulse 2014 як гірський (кросс-кантрі). Завдяки полегшеній рамі та м’якій пружинно-еластомірній амортизації з ходом 100 мм ви зможете з легкістю долати серйозне бездоріжжя або навіть брати участь у змаганнях з кросс-кантрі.

Ще одна перевага велосипеду Author Impulse 2014 в порівнянні з конкурентами — гальма TEKTRO HDC 300. Вони дивують швидким та м’яким гальмуванням, нехарактерним для велосипедів цієї цінової категорії.

За даними порталу MagaZilla, ціна Author Impulse 2014 в інтернет-магазинах України стартує від 11 250 грн.

Коментарі ()