Головне

Після велогонки у Києві жіноча збірна України отримала дві ліцензії на ОІ-2016

03.06.2016 20:21 299 0

Перші в історії України жіночі велогонки міжнародного рівня у межах Race Horizon Park 2016 дали змогу українським спортсменкам заробити дві ліцензії на Олімпійські ігри у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомили Федерації велосипедного спорту України в Міжнародному союзі велосипедистів (UCI), йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Міжнародні професійні жіночі гонки Horizon Park Women Challenge і VR Women ITT стали абсолютним дебютом для українського велоспорту та додатковою можливістю для України відібратися на Олімпіаду.

"Перші міжнародні професійні змагання серед жінок дали унікальну можливість підвищити рейтинг України у відборі на Олімпіаду для жіночої збірної", - пояснив Олександр Башенко, голова організаційного комітету велогонки Race Horizon Park і президент Федерації велоспорту України.

"Ми пишаємося нашими спортсменками, які використали цю нагоду та здобули для країни ще дві путівки на Олімпіаду. Хто саме поїде захищати честь України на Олімпійських іграх, визначиться на чемпіонаті України з велоспорту на шосе, який пройде у червні", - додав він.

 
Коментарі ()