Головне

Харківський Локомотив - 14-разовий чемпіон України

19.04.2014 22:34 515 0
Харківський Локомотив - 14-разовий чемпіон України

Уже перший матч останнього дня другого фінального туру зняв всі питання стосовно чемпіона та призерів ХХIII чемпіонату України з волейболу серед чоловіків.

У битві команд, які конкурували увесь сезон, повноцінну перемогу здобув Хімпром і піднявся на другу сходинку п’єдесталу, зробивши останній матч формальністю.

Хімпром - Фаворит 3:1 (28:26, 25:20, 23:25, 25:22)

Відверто кажучи, Хімпром переміг Фаворит у рівній боротьбі, але сумчани при цьому продемонстрували фантастичну непоступливість - вони чіплялися за кожне очко та видряпали перемогу, яка принесла їм срібні медалі.

Фаворит уперто переслідував суперників, але кожного разу якісь провали та недолугі помилки залишали лубенців не при справах, зазначає сайт "Спорт Полтавщини".

Нагадаємо, що лубенська команда, перемігши Локомотив у першому турі, була лідером і небезпідставно претендувала навіть на чемпіонський титул. Але саме у полтавському турі відбулася головна втрата Фавориту, коли після яскравої перемоги над "залізничниками" трапився несподіваний програш Кримсоді.

То був день, коли лубенцями була втрачена можливість стати чемпіоном, хоча вони боролися до останнього й у Харкові. Але у випадку з Локомотивом снаряд двічі в одну і ту ж воронку не потрапляє.

Локомотив - Кримсода 3:0 (25:20, 25:22, 25:14)

Харків’яни у ранзі 14-разового чемпіону України на мажорному акорді завершили сезон, без проблем здолавши свого постійного конкурента минулих років - Кримсоду, яка фінальний турнір провалила.

Локомотив вшосте поспіль зробив "золотий" дубль.

Кращі гравці чемпіонату-2013/14:

Кращий блокуючий: Микола Рудницький (Локомотив);

Кращій зв’язуючий: Сергій Гуменюк (Хімпром);

Кращий нападник: Ян Єрещенко (Локомотив);

Кращий ліберо: Пилип Гармаш (Фаворит).

Чемпіонат України-2013/14 з волейболу

Чоловіча Суперліга

Підсумкове становище: Локомотив - 14 (6), Хімпром - 10 (6), Фаворит - 9 (6), Крисода - 3 (6).

ФВУ

Коментарі ()