Головне

Збірна України тріумфувала на домашньому турнірі з пляжного волейболу

12.07.2017 16:59 681 0

Обидва українських дуети на юнацькому Континентальному Кубку з пляжного волейболу здобули перші місця, а українська пара Денін/Попов стала другою на Сателіті.

Першими радувати своїми перемогами у фіналі на центральному корті у Центральному парку культури та відпочинку почали українки Вікторія Лисиця та Катерина Дашевська.

У фіналі першого раунду кваліфікації на Юнацькі Олімпійські Ігри проти пари із Чехії Хозолікова/Сулкова наші дівчата упевненно перемогли опоненток - 2:0 (21:15, 21:19).

Українки разом із чешками здобули путівки у фінал кваліфікації Юнацького Континентального Кубка, який відбудеться наступного року. На ньому уже і будуть розіграні путівки на Юнацькі Олімпійські Ігри в Буенос-Айрес-2018.

Підтримали переможний почин української дівочої пари і наші хлопці - Владислав Павлюк та Ігор Свірідов. Спочатку вони виграли фінал національної першості U-18, а тепер тріумфували ще й на міжнародній арені.

У матчі за перше місце українські пляжники перемогли гостей з Чехії Жирі Седлака та Патріка Манаса - 2:0 (21:16, 21:19).

Усі шанси продовжити тріумф українських команд у цей день могли і лідери українського національного чемпіонату Сергій Попов та Олексій Денін.

У фіналі вони зустрілися з нідерландською парою Варенхорст/Ван Гарденер.

Українці упевненно контролювали хід поєдинку, виграли перший сет - 21:18, були близькими до перемоги і в другій партії - 18:15, але досвідчені суперники проявили характер, виравши другий сет - 22:24.

У вирішальному третьому сеті Фортуна також примкнула до нідерладського дуету - 15:13.

Слід відзначити виступ на турнірі пари Ілля Ковальов/Денис Денисенко, які у підсумку зупинилися на 5-й позиції, поступившись по ходу турніру спочатку Деніну/Попову - 0:2 (13:21, 16:21), а потім Варенхорсту/Ван Гарденеру - 0:2 (18:21, 8:21).

Чинні чемпіони України з пляжного волейболу Бабіч/Гордєєв свої обидва матчі програли і завершили турнір на 13-ій позиції.

Олексій Денін та Сергій Попов. Світлина ФВУ
Коментарі ()