Головне

Чемпіонат України. Слобожанець посунув Динамо з першого місця. Матчі 6 туру

25.05.2016 19:43 477 0

У заключному, 6-му турі чемпіонату України-2015/16 з водного поло серед чоловіків, який проходив у Дніпродзержинську, харківський Слобожанець упевнено переміг усіх суперників.

У тому числі і львівське Динамо - чинних чемпіонів України та своїх основних конкурентів у боротьбі за золото національної першості, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Більше того - підопічні Сергія Колточихіна та Сергія Столярова вийшли на першу сходинку турнірної таблиці, посунувши звідти Динамо та зробивши вагому заявку на перемогу у чемпіонаті.

Перемога над Динамо (ще й із перевагою у 3 м’ячі) стала однією з найгучніших в історії харківської команди. Адже львів’яни вважалися фаворитами чемпіонату, а харків’яни, хоч і наступали їм на п’яти, але на верхівку турнірної таблиці у сезоні ще не виходили.

Загалом цей матч нічого не вирішував: обидві команди вже і так потрапили у плей-офф.

Тепер заново розпочнеться боротьба за чемпіонство - до трьох перемог котроїсь зі сторін.

Фінальні матчі, у яких і визначиться чемпіон країни, відбудуться 4-5 червня у Львові та 9-11 червня у Харкові.

Уже відомий бронзовий призер чемпіонату України - ним стала команда ВК ОНМА Одеса, здобувши перші у своїй історії нагороди у вищій лізі.

Турнірна таблиця після 6-ти турів (30 ігор): Слобожанець - 81; Динамо - 81; ОНМА - 46; збірна Київщини - 28; НТУ-ХПІ - 18; ВК Маріуполь - 15.

Коментарі ()