Головне

Харківський Слобожанець обіграв Динамо та завоював Кубок Львова з водног поло

27.09.2016 19:23 536 0

Харківський Слобожанець переміг на міжнародному турнірі - відкритому Кубку Львова з водного поло серед чоловіків, який проходив 23-25 вересня у столиці Галичини.

Підопічні Сергія Колточихіна та Сергія Столярова не лише здолали львівське Динамо, але й створили певну сенсацію на цих змаганнях, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Окрім Слобожанця та Динамо, участь у турнірі взяли дві закордонні команди - Oкмер ЛСТВ (Лодзь, Польща) та Дельфін (Кишинів, Молдова).

Згідно регламенту турнір відбувся у два етапи: на першому - команди зіграли в одне коло, на другому етапі дві найкращі команди зустрілися у фіналі, а дві інші розіграли третє місце.

У першій грі чинний чемпіон України Слобожанець програв Динамо з рахунком 1:10. Зате наступного ігрового дня розгромив молдавський Дельфін (19:9) і польський Окмер ЛСТВ (23:7).

Таким чином, харків’яни вийшли у фінал Кубку Львова, де знову зустрілися з місцевим Динамо, яке так само здолало іноземних гостей.

Після першого періоду фінального матчу львів’яни суттєво переважали - 4-1. Однак у подальшій напруженій боротьбі суперники підтвердили реноме найсильнішої команди України, здолавши Динамо із загальним рахунком 8:7 (1:4, 5:1, 0:1, 2:1).

Коментарі ()