Головне

ЧС-2010. Мексика практично втопила корабель Доменека

17.06.2010 23:20 900 0
ЧС-2010. Мексика практично втопила корабель Доменека

Тренерська доля Раймона Доменека тепер залежить від футболістів Мексики та Уругваю, яким достатньо нульової нічиєї в останньому турі, щоб вийти до наступної стадії. А це значить, що Франція вже практично поза бортом змагань, а Ернандес практично став національним героєм Ірландії.

У Мексики в цьому матчі вдавалося все: гра з акцентом на швидкі і гострі контратаки мала приносити результат вже на 9 хвилині матчу. Маркес точним пасом на Велу відрізав увесь захист французів, але Карлос замість передачі на партнера вирішив пробити без обробки.

Щось віддалено схоже на відповідь підопічні Доменека організували лише на 17 хвилині, коли Малуда мав опинятися сам на сам з Пересом, однак не зумів обробити м'яч.

А Мексика продовжувала демонструвала перевагу у гостроті нападу, переважно зусиллями Сальсідо та дос Сантоса. Перший мав забивати на 27 хвилині після того, як самотужки обіграв Галласа і Санью та вийшов на побачення з голкіпером. За шість хвилин Барреро після пасу Сальсідо опинився у потрібному місці у потрібний час і міг стати автором курйозного голу після помилки Льоріса.

Другий тайм лише поглибив різницю у гостроті гри обох команд. До слова, перший голевий момент європейці створили лише на 54 хвилині - удар Малуда зумів витягнути Перес. Гол на 64 хвилині хоч і може видатися досить суперечливим, однак він повністю відображав перебіг подій на полі. Вихід Ернандеса сам на сам з воротарем, пенальті на Баррері - лише показник загального стану команди, яка припинила боротися за 14 хвилин до фінального свистку.

    І В Н П М О
+2 1 Уругвай 2 1 1 0 3-0 4
  2 Мексика 2 1 1 0 3-1 4
+1 3 Франція 2 0 1 1 0-2 1
-3 4 ПАР 2 0 1 1 1-4 1
Коментарі ()