Головне

ЧС-2010. Португалія і Бразилія прогнозовано розкатали нічию

25.06.2010 18:53 789 0
ЧС-2010. Португалія і Бразилія прогнозовано розкатали нічию

Ну от, сталося те що мало статися. І хай Дунга після цього хоч сто разів говорить, яка йому важлива була перемога над Португалією.

Під час матчу складалося враження, що десь уже таке було, тільки гравців Парагваю і Нової Зеландії перевдягли.

Безперечно, майстерності у сьогоднішніх суперників значно більше, ніж у згадуваних вище, тому і матч виглядав не таким нудним, як учорашній.

Проте, якщо підрахувати гольові моменти за весь матч, то їх було 2 чи може 2,5.

Спочатку на 30 хвилині Нілмар влучив у перекладину. Після прострілу з правого флангу бразилець пробивав з дальнього кута воротарського, Едуарду м'яч зачепив і не дав тому залетіти у ворота.

Рівно через півгодини португальці відповіли. Роналду пройшов правим флангом, віддав у падінні ліворуч на Мейрелеша, той пробив з лінії воротарського, але Сезар перевів м'яч на кутовий.

Це власне і все, що створили команди на двох за 97 хвилин матчу. Останні хвилин 20 вони взагалі катали м'яч між штрафними і навіть не намагалися загострювати гру. Норму за жовтими команди виконали ще у першому таймі, а тому нариватися на зайві неприємності перед вирішальними матчами ніхто не хотів.

Ледь не зіпсував картину безмежного спокою Рамірес, який уже в доданий час пробив по воротах, м'яч зрикошетив і ледь не влетів за комірець Едуарду. Добре, що португалець вчасно проснувся і перевів м'яч на кутовий.

Отже, Бразилія і Португалія у 1/8, і чекають на суперників, які визначаться сьогодні ближче до опівночі.

  ІВНПМО
 1Бразилія32105-27
 2Португалія31207-05
 3Кот-д'Івуар31114-34
 4Північна Корея30031-120
Коментарі ()