Головне

ЧС-2010. Уругвайські арбітри допомогли Німеччині обіграти Англію. ВІДЕО

27.06.2010 19:23 877 0
ЧС-2010. Уругвайські арбітри допомогли Німеччині обіграти Англію. ВІДЕО

Дві суддівські помилки вирішили результат матчу. Таким чином уругвайська бригада арбітрів віддала боржок англійцям за 1966 рік. Тоді, нагадаємо, у фіналі Чемпіонату світу Тофік Бахрамов зарахував взяття воріт англійцями, хоча м'яч і близько не перетнув лінію воріт.

Вперше арбітри підіграли Німеччині на 19-ій хвилині. Клозе був у положенні поза грою, коли відкривав рахунок. Вдруге - на 37-ій. Лемпард пробив здалеку, і м'яч від поперечини залетів за лінію. Боковий арбітр проґавив момент і не помітив чистого забитого м'яча.

Якби ці два епізоди трактували по-іншому, то і підсумок гри міг бути зовсім іншим. Але факт є фактом. Німеччина - у чвертьфіналі.

Загалом, у матчі провалилася вся лінія захисту англійців. Усі чотири м'ячі були забиті після тактичних помилок оборонців. особливо це добре було помітно під час третього та четвертого. У першому випадку Мюллеру ніхто не заважав увійти у штрафний майданчик і пробити Джеймса. У другому помилка у нападі призвела до контратаки.

Гра фактично завершилася на 71-ій хвилині, коли рахунок став розгромним. В останні двадцять хвилин зустрічі в англійців був лише один момент. Бив Лемпард, але Нойер впорався.

Тепер Німеччина чекатиме суперника у чвертьфіналі, який визначиться у поєдинку Аргентина - Мексика. А Англія завершила боротьбу на стадії 1/8 фіналу, що не може задовольнити вболівальників цієї збірної. Британців же називали одним із фаворитів.

1:0

2:0

2:1

Незарахований м'яч

3:1

4:1

Коментарі ()