Головне

ЧС-2010. Мексика програла Аргентині: і знову помилка судді. ВІДЕО

27.06.2010 23:30 974 0
ЧС-2010. Мексика програла Аргентині: і знову помилка судді. ВІДЕО

У другому матчі неділі знову на перший план вийшла робота арбітра зустрічі. Розетті зарахував гол, забитий з явного оффсайду. Точніше, помилився боковий, який не помітив очевидне.

А якби не цей перший гол, то невідомо, що у цьому матчі відбувалося б. До середини першого тайму гра була рівною, без моментів фактично.

Другий свій м'яч аргентинці забили завдяки грубій помилці Осоріо. Захисник віддавав поперечну передачу, але зробив це так слабо, що м'яч перехопив Ігуаін. Далі просто треба було пробити повз воротаря.

Прийти до тями збірна Мексики у першому таймі так і не зуміла. Розпочавши другий тайм активніше, мексиканці були нокаутувані Тевесом, який потужним і красивим ударом оформив дубль.

Чи то так добре діяла Аргентина у захисті, чи то такою беззубою є атака Мексики, та забігти у штрафний майданчик для останніх було дуже складним завданням. Тому представники Центральної Америки робили ставку на удари здалеку. Такі постріли вдало відбивав Ромеро.

Мексиці вдалося відквитати один м'яч за двадцять хвилин до завершення матчу. Але на більше їх не вистачило. Аргентина вийшла у чвертьфінал і зіграє з Німеччиною.

1:0

2:0

3:0

3:1

Коментарі ()