Головне

Аршавін: Росія точно вчинила би сенсацію на ЧС-2010

28.06.2010 09:31 952 0
Аршавін: Росія точно вчинила би сенсацію на ЧС-2010

Гравець "Арсенала" росіянин Андрій Аршавін прилетів у Йоханнесбург, коли у групах залишалося провести останні матчі. У ПАР Аршавіна впізнають, адже тут все ще жевріє англійська культура, читають англійські газети, дивляться англійську Прем'єр-лігу.

- Андрію, дуже несподівано, що ви тут! Приїхали вболівати за когось конкретного?

- Ну, можливо, за гравців конкретних повболіваю, за своїх, "арсеналівців".

- Ви такий пристрасний уболівальник?

- Ви занєте, протягом сезону навіть по телевізору футбол рідко дивлюся, хіба що шукаю огляди російської ліги, дізнатися, як там "Зеніт". А ось на цей чемпіонат хочу подивитися наживо. Всі пишуть про те, що тут народжується новий стиль гри, тепер моду диктуватимуть південноамериканці. Хочу зрозуміти, куди рухається футбол.

- Вам не шкода, що самі не граєте?

- Ще й як! Мені навіть фізично боляче було думати, що я лечу у ПАР не грати за Росію, а дивитися на Словенію й інших.

- Україна також не потрапила на ЧС. Гадаєте, вона могла зіграти краще за Грецію?

- Не думаю. Мабуть, так само, адже у вас схожа на грецьку команда. А ось Росія точно вчинила би сенсацію. Ми би тут були чи не найкращими, тому що рівень гри більшості команд значно нижчий за наш. Це якийсь прикрий збіг, це несправедливість, з якою іноді доводиться стикатися. Ми точно б грали у чвертьфіналі.

- У вас є квитки на фінал?

- Треба запитати у Венгера. Він теж тут, проте із самого початку, я з ним ще не бачився. Якщо він не заперечуватиме, то я би хотів піти на фінал разом із ним.

Коментарі ()